Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Stockholm

Vår målsättning är att Du som bostadssökande via oss skall kunna hitta en ledig lägenhet i Stockholm. Stockholm är Sveriges hårdaste och svåraste hyresmarknaden med många som sökt bostad i åratal utan att få någon egen lägenhet. Det är här vi vill hjälpa dig med att förstå hur Du bör ansöka om lägenheter för att öka dina chanser till att bli erbjuden hyreskontrakt på bostad i Stockholm. Många som söker hyreslägenhet i Stockholm gör misstaget att bara vända sig till en hyresvärd i Stockholm eller till stadens allmäna bostadskö. Då missar man att det i Stockholm finns ett stort antal privata hyresvärdar med egna bostadsköer i Stockholm. Söker Du inte bostad hos dessa hyresvärdar har du inte heller möjlighet att bli erbjuden lägenhet hos dem.

Vi har tagit fram kontaktinformation till 8 stora hyresvärdar i Stockholm med egna bostadsköer. Dessa hyresvärdar är fastighetsägare som många bostadssökande i Stockholm inte känner till och som därför har ett lägre söktryck och kortare kötid än stadens allmäna bostadskö. Genom att söka bostad hos alla dessa privata hyresvärdar ökar du dramatiskt din chans till att bli erbjuden lägenhet i Stockholm.

Hyresvärdar i Stockholm


Akelius Fastigheter

Akelius Fastigheter är en av Sveriges stora privata hyresvärdar. Akelius har 9 000 hyreslägenheter i Storstockholm. För att ansöka om lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande på Akelius hemsida.


Einar Mattsson | 3 lediga lägenheter i Stockholm

Einar Mattsson är en stor privat hyresvärd i Stockholm med ett par tusen hyreslägenheter. Einar Mattsson har en egen bostadskö för bostadssökande i Stockholm. För att ansöka om bostad registrerar du dig på Einar Mattsson hemsida. Vid vår senaste besök på deras hemsida fanns 3 lediga hyreslägenheter i Stockholm.


Sollentunahem | 24 lediga bostäder i Stockholm

Om du kan tänka dig att bo 10 kilometer eller mer från Stockholms centrum är Sollentunahem en attraktiv hyresvärd i Sollentuna. Sollentuna har goda kollektiva kommunikationer in mot Stockholm. Just nu finns 24 lediga lägenheter på denna hyresvärds hemsida. Lägenheterna förmedlas till de sökande utefter kötid, för att ansöka om lediga lägenheter registrerar du dig enkelt på Sollentunahems webbplats.


Förvaltaren | 20 lediga lägenheter i Stockholmsområdet

Förvaltaren är en stor hyresvärd som ägs av Sundbybergs stad. När vi kontrollerade Förvaltarens hemsida hade denna hyresvärd 20 lediga lägenheter i Stockholmsområdet. Sundbyberg har mycket goda kommunikationer in mot Stockholm City.


Signalisten | Just nu 8 lediga lägenheter

Signalisten är en hyresvärd i Solna som just nu har 8 hyreslägenheter på sin hemsida som man söker nya hyresgäster till. Solna är en tätort i Stockholm och att ta sig från Solna till Stockholm City med tunnelbana går mycket snabbt. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig på deras hemsida, lediga lägenheter förmedlas utefter kötid så planera och ansök om lägenhet i god tid.