Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Umeå

Vårt mål är att underlätta för dig att hitta en ledig hyreslägenhet i Umeå. Att få bostad i Umeå är svårare än vad många tror. Ett stort antal studenter vid universitet gör det svårt att hitta lediga lägenheter i Umeå. Därför tror vi att du kan behöva vår hjälp för att hitta bostad. Vi arbetar aktivt för att våra besökare skall få hjälp med bostadssökandet i Umeå.

Vi har samlat information om de största hyresvärdarna i Umeå. Ju fler hyresvärdar i Umeå du registrerar ditt bostadsintresse hos, desto större chans att något av bolagen hör av sig för en lägenhetsvisning och därefter kontrakt på lägenhet. Gör inte misstaget att endast söka bostad via en hyresvärd. Via oss kan du nå 3 hyresvärdar i Umeå med totalt över 17 000 hyresrätter.


Bostaden Umeå - ägs av Umeå stad
Söker du bostad i Umeå är Bostaden Umeå ofta förstahandsvalet att leta hos. Företaget är den största hyresvärden i Umeå med över 15 000 lägenheter. Just nu har man 9 lediga hyresrätter i Umeå som dock fördelas utefter sökandes kötid. För att öka dina chanser till lägenhet i Umeå gör du klokt att registrera dig hos Bostaden Umeå redan idag.


Lerstenen
Privat hyresvärd i Umeå med cirka 1 900 hyreslägenheter. Just nu finns 8 lediga lägenheter hos Lerstenen publicerade på deras hemsida. Intresseanmälan för de lediga hyresbostäderna lämnas direkt på Lerstenens hemsida.


Scherdins Fastigheter
Hos den privata hyesvärden Scherdins Fastigheter kan du söka bostad i Umeå i följande stadsdelar: Teg, centrala stan och öst på stan (östra delen av gamla Umeå innerstad). Du lämnar enkelt din intresseanmälan för bostad direkt över hemsidan.


Umehem
Privat fastighetsägare i Umeå med blott 260 hyreslägenheter i staden. Det gör Umehem till en liten spelare på hyresmarknaden i Umeå. Antalet som söker bostad hos Umehem är dock betydligt lägre än hos Bostaden Umeå respektive Lerstenen vilket för chansen att erbjudas bostad högre. Intresseanmälan för lägenhet lämnas direkt på Umehems webbsida.