Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Signalisten | Lägenheter StockholmHos Signalisten finns just nu 8 lediga lägenheter i Solna nära Stockholm.

Signalisten är en hyresvärd som ägs av Solna stad, totalt har denna hyresvärd 4 000 hyreslägenheter i Solna nära Stockholm. Med tunnelbanan når du centrala Stockholm på ett tiotal minuter. När vi besökte Signalistens hemsida senast hade man 8 lediga lägenheter publicerade på sin webbplats. För att ansöka om ledig lägenhet behöver Du registrera dig på Signalistens hemsida.

Att erhålla ledig lägenhet via Signalisten är svårare jämfört med de andra hyresvärdar vi presenterat i Stockholmsregionen. Dels har sökande som redan är hyresgäster hos Signalisten förtur till lediga lägenheter, dels omsätts bara 400 lägenheter om året vilket gör att det är få nya hyresgäster som tas in varje år.

Som sökande måste du ha ha en lång kötid i Signalistens bostadskö innan du erbjuds kontrakt på någon av de lediga lägenheter som idag ligger ute på Signalistens hemsida då det är många som ansöker om varje ledig lägenhet. Det är därför klokt att redan idag registrera dig hos Signalisten så att du om några år har chans att erhålla kontrakt på de lägenheter du vill ansöka om.

Hemsida: www.signalisten.se
Telefon: 08-705 22 00
E-post: signalisten@signalisten.seTillbaka till lägenheter Stockholm