Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Karlskrona

Vi betraktar oss som Din oberoende guide till bostadsmarknaden i Karlskrona. Vårt mål är att du med vår hjälp skall kunna hitta en ledig lägenhet i Karlskrona. Vi vet vilka stora hyresvärdar i Karlskrona som har flest hyreslägenheter och som det kan vara av intresse för Dig att ställa dig i bostadskö hos.

Vi presenterar just nu 3 stora hyresvärdar i Karlskrona som på sina hemsidor har lediga lägenheter som söker nya hyresgäster.

Hyresvärdar i KarlskronaKarlskronahem - ägs av Karlskrona kommun
Med 3900 hyreslägenheter i Karlskrona är Karlskronahem den största hyresvärden på orten. Det är Karlskrona kommun som äger bolaget. Just nu finns 9 lediga lägenheter ute på Karlskronahems webbsida, antalet sökande per lägenhet är dock högt så det gäller att registrera sig i tid som bostadssökande på bolagets hemsida.


Lindeberg Fastigheter
I centrala Karlskrona har Lindebergs Fastigheter 150 hyresrätter. Bostadsansökan för dessa lägenheter lämnas direkt på Lindebergs hemsida. På hemsidan kan du även kontrollera om det förnärvarande finns några lediga hyreslägenheter som du i så fall kan ansöka om.


PBA Karlskrona
Hos hyresvärden PBA fanns vid vår senaste kontroll 10 lediga lägenheter i Karlskrona. Flera av PBAs lägenheter ligger på fina adresser med utsikt över vattnet. Skicka en intresseanmälan och/eller lägenhetsansökan om du är intresserad av bostad.