Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Skövde

Skövde är en stad som lockar mycket ungt folk till högskolan och försvarsmakten. När du söker bostad i Skövde konkurrerar Du därför med många bostadssökande per lägenhet trots att Skövde är en liten stad. Därför tror vi att du kan behöva vår hjälp. Vi har samlat information och kontaktuppgifter till de stora hyresvärdarna i Skövde. Hyresvärdar som du kan ansöka om hyreslägenheter och bostad hos.

Hyresvärdar i SkövdeSkövdebostäder - ägs av Skövde kommun
Med över 4 000 hyreslägenheter i Skövde är Skövdebostäder den största hyresvärden på orten. Bolaget ägs av Skövde kommun. Just nu finns 13 lediga lägenheter i Skövde upplagda på bolagets hemsida. För att ansöka om bostad behöver du först registrera dig på deras hemsida.


Cederqvist Fastigheter AB
Liten och privat hyresvärd i Skövde med ett fåtal hyreslägenheter. Lediga bostäder läggs upp direkt på hemsidan. Du kan även skicka en intresseanmälan för lägenhet via e-post.


Wennergrens
Privatägt bostadsföretag med fokus på Östra Skaraborg och Skövde. Totalt uppgår antalet lägenheter och lokaler till 1 400. Du är välkommen att skicka in en lägenhetsansökan för bostad i Skövde.