Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Kalmar

Via oss hittar du just nu 3 hyresvärdar i Kalmar med lediga lägenheter. Vi har kontaktinformation till tre av de största fastighetsägarna i Kalmar. Om du letar bostad i Kalmar rekommenderar vi att du ansöker om hyreslägenhet hos samtliga dessa hyresvärdar. Genom att anmäla ditt intresse för bostad i Kalmar hos båda dessa hyresvärdar ökar du din chans att bli erbjuden hyresrätt jämfört med om du bara tar kontakt med en.

Hyresvärdar i KalmarKalmarhem - ägs av Kalmar kommun
Största hyresvärden i Kalmar, Kalmarhem ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsföretag. Just nu finns 10 lediga lägenheter ute på deras hemsida. För att lämna intresseanmäkan på hyreslägenhet behöver du registrera dig på Kalmarhems webbplats.


CA Fastigheter
Privat hyresvärd med huvudkontor i Kalmar. Totalt har detta fastighetsbolag 3/4-miljon kvadratmeter fastighetsyta. I Kalmar har man ett stort antal hyresrätter. Lediga bostäder i Kalmar publiceras direkt på bolagets hemsida och kan där sökas av alla som loggar in.


Molins
Privata hyresvärden Molins har 200 bostadsfastigheter i Kalmar. Molins fokuserar på att förvärva och förvalta lägenheter med attraktiva lägen i centrala Kalmar. Molins tar emot lägenhetsansökningar på sin hemsida.