Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Linköping

Vårt mål är att du via oss alltid skall kunna få hjälp att hitta lediga lägenheter i Linköping. Linköping är en populär stad att bo i och söktrycket på hyreslägenheter är högt inte minst på grund av alla studenter och ungdomar som är i behov av egen lägenhet. Därför är det viktigt att du noggrant följer våra råd och instruktioner för att öka dina chanser till få en egen hyreslägenhet i Linköping.

De flesta bostadssökande gör misstaget att endast anmäla sitt intresse för lägenhet hos den största hyresvärden på orten. Då går man ofta miste om chansen till lediga lägenheter hos mindre hyresvärdar på orten. Vi har därför samlat information om de 4 största hyresvärdarna i Linköping som du kan söka lägenhet hos. Genom att vända dig till alla dessa 4 hyresvärdar i Linköping ökar du dina chanser till att erhålla kontrakt på en bostad jämfört med om du bara skulle vända dig till en hyresvärd.


Botrygg Bygg AB
Botrygg är en stor hyresvärd med bas i Linköping. Bolaget bildades 1981 och har idag kring 1000 hyreslägenheter i Linköping. Intresseanmälan för lägenhet i Linköping lämnar du direkt på Botryggs egna hemsida. Du kan även anmäla intresse för de hyresbostäder bolaget förnärvarande bygger i Linköping och som blir inflyttningsklara 2014.


Graflunds
Graflunds är en av de största privata hyresvärdarna i Sverige. I Linköping har man omkring 1 000 bostäder. Lediga lägenheter i Linköping publiceras direkt på Graflunds webbsida och är sökbara på några minuter.


Stångåstaden - ägs av Linköpings stad
Stångåstaden är mer eller mindre ett "måste" att registrera sig hos om man söker bostad i Linköping. Med 15 000 hyreslägenheter i Linköping är Stångåstaden navet i all bostadsjakt. Stångåstaden ägs av Linköpings stad. På Stångåstadens hemsida kan du enkelt överblicka lediga lägenheter och anmäla dig som bostadssökande. Lediga lägenheter förmedelas utefter kötid i bostadskön så tänk på att registrera dig i god tid.


Isidorum
Privat fastighetsbolag med fokus på Linköping, totalt uppgår denna hyresvärds bostadsbestånd till 330 lägenheter. Enligt vår senaste informaton söker Isidorum just nu nya hyresgäster till Linköping.