Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Förvaltaren | Lägenheter StockholmHos Förvaltaren hittar du just nu 20 lediga lägenheter i Stockholmsområdet.

Förvaltaren är en stor hyresvärd med närmare 8 000 lägenheter i Stockholmsområdet. Förvaltaren ägs av Sundbybergs stad. Från Sundbyberg har du utmärkta kommunikationer in mot centrala Stockholm. Vid vår senaste kontroll hade Förvaltaren 20 lediga lägenheter ute på sin hemsida.

För att söka bostad hos Förvaltaren behöver du först registrera dig på deras hemsida. För varje dag du varit registrerad hos denna hyresvärd erhåller du en köpoäng. När du sedan söker lediga hyreslägenheter jämförs dina köpoäng med andra bostadssökande. Att registrera sig i god tid som bostadssökande på Förvaltarens hemsida ökar alltså dina chanser till bostad i Stockholm.

Om du precis registrerat dig på Förvaltaren och inte kunnat samla in några kopoäng är ditt hopp emellertid inte helt ute. Förvaltaren har nämligen något som de kallar för "Bostadssnabben" som är lägenheter som först går till den som ansöker om dem. Det lönar sig därför alltid att regelbundet logga in på Förvaltarens hemsida och kontrollera om det lagts upp några lediga lägenheter under Bostadssnabben.

Hemsida: www.forvaltaren.se
Telefon: 08 - 706 90 00
E-post: info@forvaltaren.seTillbaka till hyra lägenhet Stockholm