Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Lund

Att söka lägenhet i Lund är lite annorlunda jämfört med resten av landet. I Lund finns en stor hyresvärd - Lunds Kommuns Fastighets AB - som totalt dominerar hyresmarknaden i Lund. Därför lönar det sig alltid att registrera sig som bostadssökande på det kommunala fastighetsbolaget då man är den enda hyresvärden som har hyreslägenheter i alla områden i Lund.

För att ytterligare öka dina chanser till bostad i Lund har vi samlat information om ytterligare 3 hyresvärder i Lund som erbjuder hyreslägenheter. Via dessa fastighetsägares hemsidor kan du enkelt och snabbt kontrollera om det finns några lediga lägenheter i Lund.


Lunds Kommuns Fastighets AB
Största hyresvärden i Lund, kan i det närmaste beskrivas ha ett monopol på hyresmarknaden i Lund. Denna fastighetsägare har närmare 9 000 hyreslägenheter i Lund. Vid vår senaste kontroll fanns 48 lediga hyreslägenheter i Lund hos denna hyresvärd, då skall man dock komma ihåg att tusentals sökande står i kö till dessa hyresrätter. Anmäl dig redan nu som bostadssökande hos denna hyresvärd för att börja samla köpoäng till bostad.


Stena Fastigheter AB
Stena Fastigheter är en stor hyresvärd i Sverige (och för de flesta känt som ett rederi). I Lund har man ett par bostadsfastigheter med ett stort antal hyreslägenheter. Lediga lägenheter i Lund hittar du på bolagets webbsida.


TensorFastigheter
Medelstor hyresvärd i Lund med omkring 100 hyreslägenheter. Omsättningshastigheten på lägenheterna är förstås låg, men i snitt blir 1 hyresrätt ledig i månaden. Pröva att skicka ett mail till bolaget med ett motsvarande "bostads-CV" där du berättar om dig själv och att du är intresserad av framtida objekt som blir lediga.


Kanslihuset
Kanslihuset är en fastighetskonsult som över hundr hyresvärdar anlitat för fastighetsförvaltning. Många hyresvärdar tar hjälp av Kanslihuset när de söker nya hyresgäster i Lund. Just nu kan du anmäla ditt intresse för bostad i norra och centrala Lund.