Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Sundsvall

Via oss får du hjälp med att komma i kontakt med hyresvärdar i Sundsvall. Vårt mål är att du som söker bostad i Sundsvall via oss skall kunna hitta en hyreslägenhet på orten. Vi tror att du som söker ledig lägenhet i Sundsvall har större chans att hitta vad du söker om du tar kontakt med flera hyresvärdar på orten.

Vi har tagit fram kontaktuppgifter till 2 stora hyresvärdar i Sundsvall med informtion om hur du söker bostad hos dessa fastighetsägare. Ju fler hyresvärdar du tar kontakt med desto större är chansen att någon tar kontakt tillbaka och erbjuder kontrakt på en hyresrätt i Sundsvall.

Hyresvärdar i SundsvallMitthem AB - ägs av Sundsvalls kommun
Hyresvärd med över 5 000 lägenheter i Sundsvall. Bolaget ägs av Sundsvalls kommun. Just nu finns 81 lediga lägenheter på bolagets hemsida. För att ansöka om en hyresrätt som du skulle vilja bo i behöver du registrera dig på bolagets hemsida.


Sundsvalls bostäder
Privat hyresvärd i Sundsvall med många lägenheter i centrala Sundsvall. På deras hemsida kan du lämna en allmän intresseanmälan för bostad och även skicka en specifik anmälan på de lediga lägenheter du skulle vilja bo i.


Totalförvaltning
I centrala Sundsvall förvaltar denna hyresvärd 420 bostäder för uthyrning. Vid vår senaste kontroll med Totalförvaltning sökte bolaget en ny hyresgäst i Sundsvall. Du kan lämna din lägenhetsansökan direkt på Totalförvaltnings hemsida.