Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Malmö

Just nu hittar du 11 lediga lägenheter i Malmö hos totalt 5 hyresvärdar i Malmö.
Via Malmö stads bostadskö hittar du ytterligare 50 hyreslägenheter i Malmö.


Vårt långsiktiga mål är att alla som vill skall kunna hitta lediga lägenheter i Malmö. Vi vill hjälpa dig som söker bostad i Malmö med det Du behöver veta för att öka dina chanser till att erbjudas kontrakt på en hyreslägenhet i Malmö. Det bästa sättet vi idag känner till för att öka dina chanser till bostad i Malmö är att hjälpa dig ta kontakt med så många hyresvärdar i Malmö som möjligt. Vi är övertygade om att ju fler hyresvärdar du ansöker om lägenhet hos, desto större är chansen att någon kommer att erbjuda dig en hyreslägenhet i Malmö.

Via oss kan du komma i kontakt med 6 hyresvärdar i Malmö som tillsammans när vi senast kontrollerade deras hemsidor hade totalt 11 lediga lägenheter i Malmö. Vi tror att du ökar dina chanser till bostad i Malmö genom att söka bostad hos alla dessa hyresvärdar. Utöver att ansöka om lediga lägenheter som finns publicerade på respektive bolags hemsida kan du även lämna intresseanmälan för lägenheter som i framtiden blir lediga.

Utöver att söka bostad hos hyresvärdar med egna bostadsköer kan du även ställa dig i bostadskö hos Boplats Syd, som är Malmö stads egna bostadskö. Just nu finns 50 lediga lägenheter i Malmö hos Boplats Syd som fördelas utefter kötid bland de sökande.

Boplats Syd

Boplats Syd är Malmö stads egna bostadskö. Reglerna är mycket enkla: Lediga lägenheter förmedlas utefter sökandes kötid så länge som den bostadssökande uppfyller hyresvärdens krav (krav på inkomst, inga anmärkningar, etc). På Boplats Syd finns just nu 50 lediga hyreslägenheter i Malmö.

Hyresvärdar i Malmö med egna köer


Heimstaden - Hyresvärd med 10 lediga lägenheter i Malmö
Heimstaden är en av Malmös största privata hyresvärdar. När vi kontrollerade senast hade Heimstaden hela 10 lediga lägenheter i Malmö.


Contentus - 1 lediga lägenhet i Malmö
Contentus är en medelstor hyresvärd i Malmö. Lediga lägenheter publiceras på bolagets hemsida där du även kan skicka in en allmän intresseanmälan för bosatd i Malmö. Vid vår senaste kontroll fanns 1 ledig lägenhet i Malmö hos Contentus.


LM Bygg
LM Bygg är ett byggföretag i Malmö som även förvaltar ett mindre antal hyreslägenheter för uthyrning. Bostadssökande kan lämna en intresseanmälan på LM Byggs hemsida utifall lediga lägenheter skulle dyka upp.


Brorman Fastigheter
Brorman Fastigheter är ett medelstort privatägt fastighetsbolag i Malmö med hyresfastigheter. På Brorman Fastigheters hemsida kan man titta på en förteckning över aktuella fastigheter som bolaget förvaltar i Malmö. De flesta bostadsfastigheterna ligger i Centrala Malmö samt Slottstaden. Eventuella lediga objekt läggs upp på Brorman Fastigheters hemsida under rubriken Lediga objekt.


Karyd Fastigheter
Karyd Fastigheter är ett fastighetsföretag i Malmö med anor sedan 30-talet. Idag förvaltar och hyr bolaget ut bland annat lägenheter i Malmö. I Malmö har Karyd Fastigheter lägenheter i centrala Malmö från 1RoK upp till 5 RoK. På Karyd Fastigheters hemsida kan Du som bostadssökande anmäla ditt intresse för lägenhet i Malmö.


MP Byggnads AB
Mindre hyresvärd i Malmö. Som bostadssökande kan du skicka in intresseanmälan för hyreslägenhet direkt på deras webbsida.