Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Halmstad

Vi jobbar mycket hårt för att du via oss alltid skall kunna hitta lediga lägenheter i Halmstad. Vi gör detta genom att underlätta din kontakt med hyresvärdar i Halmstad som hyr ut hyresrätter. Via oss kan du enkelt se vilka fastighetsägare i Halmstad som just nu har lediga lägenheter publicerade på sina hemsidor.

Via oss når du enkelt stora hyresvärdar i Halmstad där du kan ansöka om hyreslägenheter direkt över nätet. Halmstad är en expansiv och växande stad varför det är viktigt att du som bostadssökande tar kontakt med så många hyresvärdar i Halmstad som möjligt för att kunna bli erbjuden egen lägenhet. Just nu finns ett stort antal hyreslägenheter i Halmstad publicerade som lediga på bostadsbolagens hemsidor.


Capella Fastigheter
Capella är en privat hyresvärd i Halmstad vars hyreslägenheter ligger i centrala Halmstad. Lägenheterna är mellan 1 rum och kök till 3 rum och kök. Lediga lägenheter visas på bolagets hemsida. Via Capella kan du även hyra garageplats i Halmstad.


Fastighetsstaden
Medelstor hyresvärd med 300 hyresrätter i Halmstad. Hyreslägenheterna är i regel mycket fräscha och håller god standard. Lediga hyresbostäder publiceras på Fastighetsstadens webbsida.


HFAB - ägs av Halmstad kommun
HFAB är den största hyresvärden i Halmstad. Totalt har bolaget över 10 000 hyreslägenheter i Halmstad. HFAB är alltså den absolut viktigaste aktören på bostadsmarknaden i Halmstad. Alla som vill bo på orten i egen lägenheter gör klokt i att registrera sig i HFABs bostadskö.


JANA Fastigheter
JANA Fastigheter har ett antal hyresbostäder i centrala Halmstad. Intresseanmälan för att hyra lägenhet i Halmstad lämnas direkt på JANA Fastigheters webbplats.


Wennerholms - lägenheter i centrala Halmstad
Wennerholms Fastighetsförmedling är ansvariga för uthyrningen av lägenheter i några av Halmstad allra bästa och mest centrala bostadsfastigheter. Lämna en lägenhetsansökan så kontaktar Wennerholms dig om de har en ledig lägenhet som passar dig.