Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Borlänge
Som bostadssökande kan det ibland vara svårt att veta vem man skall vända sig till för att få hjälp att hitta bostad. Många gånger missar man kanske att ta kontakt med hyresvärdar som kan erbjuda lägenheter. Därför finns vi. Vår målsättning är att Du via oss skall kunna hitta en hyresvärd i Borlänge som du kan få hyra lägenhet av.

Vi tror att Du kommer få det lättare att hitta en ledig lägenhet i Borlänge om du ansöker om hyreslägenhet hos så många hyresvärdar i Borlänge som möjligt. Ett misstag många gör är att bara vända sig till en hyresvärd och glömma att ansöka om hyresrätt hos stadens andra fastighetsägare. Vi har därför tagit fram kontaktinformation till de största hyresvärdarna i Borlänge som du kan ansöka om bostad hos.

Hyresvärdar i BorlängeTunabyggen
Just nu hittar du 28 lediga lägenheter i Borlänge på Tunabyggens hemsida. Tunabyggen ägs av Borlänge kommun. Med 6 000 hyreslägenheter i Borlänge dominerar Tunabyggen fullständigt hyresmarknaden i Borlänge. På företagets hemsida kan du registrera ditt intresse för bostad och ansöka om specifika lägenheter i Borlänge.


Dalabo
Privat hyresvärd i Borlänge med just nu 2 lediga hyresrätter ute på sin hemsida. Intresseanmälan för lägenhet kan lämnas på varje ledig lägenhet. Dalbo är en av de allra största fastighetsägarna i Dalarna.


Fastighetsmästaren
Privat hyresvärd med bas i Dalarna och Borlänge. Hos Fastighetsmästaren hittar du just nu 5 lediga hyreslägenheter med inflyttningsmöjlighet under de kommande månaderna. Söker du bostad kan du lämna en intresseanmälan eller skicka en ansökan per e-mail.