Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Falun
Vi vill vara dig till hjälp när du söker lediga lägenheter i Falun. Om du planerar att flytta till Falun kan det ibland vara svårt att veta hos vilka hyresvärdar Du kan söka bostad. Därför har vi tagit fram kontaktuppgifter till 3 stora hyresvärdar i Falun med ett stort utbud av hyresrätter i staden.

Om du tar kontakt med samtliga hyresvärdar ökar du din chans att bli erbjuden hyreslägenhet i Falun. Du som är aktiv i ditt bostadssökande och anmäler ditt intresse på dessa fastighetsägares hemsidor, som skickar intresseanmälan via e-mail eller ringer och tar direktkontakt med hyresvärdarna ökar markant din chans för att hitta bostad i Falun.

Hyresvärdar i Falun


Kopparstaden - ägs av Falu kommun
Kopparstaden är den största hyresvärden i Falun och ägs av Falu kommun. Kopparstaden har just nu hela 83 lediga lägenheter i Falun publicerade på sin hemsida. Du anmäler ditt intresse för dessa lägenheter direkt på Kopparstadens hemsida.


Gruvstaden
Gruvstaden är en privat hyresvärd i Falun med ett stort utbud av hyreslägenheter. På Gruvstadens hemsida kan du lämna in en intresseanmälan för lägenhet i Falun eller söka direkt efter lediga lägenheter som finns publicerade på hemsidan och anmäla ditt intresse för just dessa lägenheter. När vi besökte Gruvstadens hemsida senast hade bolaget 2 lediga hyresrätter i Falun.


Masmästaren - Största privata hyresvärden i Dalarna
Masmästaren är den största privata hyresvärden i Dalarna och har sin bas i Falun. Företagets ambition är att vara en lokalt förankrad hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter. Vid senaste kontroll hade Masmästaren 3 lediga lägenheter i Falun.