Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter EskilstunaVår målsättning är att hjälpa dig att hitta en hyresvärd i Eskilstuna som kan erbjuda dig förstahandskontrakt på en hyresrätt. Eskilstuna är en växande ort med totalt nära 100 000 invånare i kommunen och nästan 70 000 i tätorten. Att hitta en lediga lägenhet i Eskilstuna kan ofta vara svårt om du som söker bostad inte känner till genvägarna.

Det enklaste sättet för dig att så snabbt som möjligt bli erbjuden visning på lägenhet och sedermera erhålla kontrakt på en hyresbostad är att ta kontakt med så många privata hyresvärdar på orten som möjligt.

Via oss kommer du i kontakt med 4 privata hyresvärdar och det kommunala fastighetsbolaget i Eskilstuna. Genom att anmäla ditt intresse för hyreslägenhet hos samtliga dessa fastighetsägare förbättrad du markant din chans till egen lägenhet.


Fixtura
Fixtura är en privat hyresvärd i Eskilstuna som ofta har lediga lägenheter ute på sin hemsida. Vid vår senaste koll fanns 7 lediga hyreslägenheter ute på Fixturas hemsida.


Pagoden Fastigheter - Stor hyresvärd i Eskilstuna
Trots en något svårnavigerad hemsida är Pagoden en av de största hyresvärdarna i Eskilstuna med nästan 3 000 hyresrätter. Pagoden har hyreslägenheter i nästan alla stadsdelar i Eskilstuna och på deras hemsida hittar du just nu ett stort utbud av lediga lägenheter.


Eskilstuna Kommunfastigheter - Ägs av kommunen
Eskilstuna Kommunfastigheter är ett kommunalägt fastighetsbolag med nästan 6 000 hyreslägenheter i Eskilstuna. Det gör bolaget till den absolut största hyresvärden i Eskilstuna. På bolagets hemsida kan du enkelt söka lägenheter utifrån stadsdelen du vill bo i, kolla på lediga lägenheter och även anmäla dig till bolagets bostadskö.


Bäck & Forss
Familjeföretag i Eskilstuna som förvaltar ett stort antal bostadsfastigheter på orten. På deras hemsida ligger det nästan alltid uppe någon lägenhet som blir inflyttningsklar under den kommande tremånadersperioden. Bäck & Forss kan erbjuda allt från små ettor till större fyror.


Eskilstuna Hem - centralt läge i Eskilstuna med nöjda hyresgäster
Som ett familjeägt fastighetsbolag arbetar hyresvärden Eskilstuna Hem med målsättningen att kunna erbjuda alla sina hyresgäster ett lugnt och trivsamt boende. Eskilstuna Hems bostadsfastigheter ligger med centralt läge i Eskilstuna och lägenheterna håller genomgående hög kvalitet.