Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Helsingborg

Vår tanke är att du via oss skall öka dina chanser att hitta en ledig lägenhet i Helsingborg. Vi har samlat information om stora hyresvärdar i Helsingborg med egna kösystem. Genom att ta kontakt med samtliga dessa hyresvärdar kan du öka din chans till en egen hyreslägenhet i Helsingborg.

Helsingborg är idag en snabbt växande och expanderande stad, inte minst tack vare närheten till Öresundsregionen och Danmark. Skall du söka bostad i Helsingborg bör du vara tidigt ute och anmäla ditt intresse för bostad redan idag hos de stora fastighetsägarna i Helsingborg.

Nedan hittar du information om de stora hyresvärdarna i Helsingborg som du kan ansöka om hyresrätt hos.


BroGripen
BroGripen är en stor privat hyresvärd i Skåne med cirka 1 600 hyresbostäder. På sin hemsida publicerar BroGripen kontinuerligt lägenheter och även parkeringsplatser som blir lediga. På hemsidan kan du även lämna en allmän intresseanmälan för bostad.


Garnito
Privat hyresvärd i Helsingborg med 21 bostadsfastigheter och hundratals hyresrätter i Helsingborg. Vid vår senaste kontroll på Garnitos hemsida hade man 6 lediga lägenheter. Din intresseanmälan för dessa bostäder kan du lämna direkt på webben.


Helsingsborgshem - ägs av Helsingborgs stad
Största hyresvärden i Helsingborg med över 12 000 lägenheter. För att ansöka om lediga lägenheter måste du först registrera dig på Hemtorget på Helsingborghems hemsida. Du får du möjligt att söka bland alla de hyreslägenheter som blir lediga varje vecka.


Jefast AB
Jefast är en av Helsingborgs allra mest attraktiva hyresvärdar för den som söker bostad. Bolagets hyresrätter ligger nämligen mycket centralt i staden med bara ett stenkast till havet. Själva bostadsfastigheterna är mycket vackra. För att ansöka om att få hyra lägenhet registrerar du en intresseanmälan på Jefast hemsida.


Kronosund
Kronosund är en privat hyresvärd med hyresobjekt som främst lämpar sig väl till barnfamiljer. Kronosund hyr nämligen inte bara ut lägenheter utan även radhus. Kronosund är en av få hyresvärdar i Sverige där du kan hyra ett hus/radhus.