Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Uppsala

Uppsala, en stor studentstad med närhet till huvudstaden, är en växande och populär bostadsort. För många bostadssökande kan det vara svårt att hitta lägenhet i Uppsala. Det är här vi kommer in i bilden, vårt mål är nämligen att att hjälpa dig hitta en hyreslägenhet i Uppsala. I Uppsala, liksom i resten av Sverige, gäller en sanning för alla som söker bostad: Ju mer du söker och desto fler hyresvärdar du tar kontakt med, desto större är din sannolikhet att bli erbjuden förstahandskontrakt på lägenhet.

För att underlätta ditt bostadssökande i Uppsala har vi tagit fram kontaktuppgifter till de stora hyresvärdar i Uppsala. Genom att söka av dessa bolags lediga lägenheter och aktivt inlämna intresseanmälningar för bostäder så ökar du din chans för att erhålla en ledig lägenhet.


Heimstaden - studentbostäder och hyreslägenheter
Heimstaden är för de flesta Uppsalabor känd som en viktigt uthyrare av studentbostäder i Uppsala, studerar du på Universitetet är det därför att rekommendera att du tar kontakt med Heimstaden. Vad många inte känner till är att Heimstaden även har drygt 300 hyreslägenheter i Uppsala. Intresseanmälan kan lämnas på Heimstadens hemsida.


KJ Förvaltning
Familjeägd hyresvärd med ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Uppsala. Skicka in en intresseanmälan till KJ Förvaltning om du vill bli uppsatt på deras väntelista för bostad i Uppsala.


Stena Fastigheter
För att söka lägenheter hos Stena Fastigheter behöver du först registrera dig på deras hemsida. Lediga lägenheter publiceras på Stenas webbsida och är sökbara för dig som registrerat dig som bostadssökande.


Uppsalahem - ägs av Uppsala kommun
Uppsalahem är den största hyresvärden i Uppsala och förvaltar över 14 000 hyreslägenheter i staden. Vid vår senaste kontroll fanns 18 lediga hyresrätter hos denna hyresvärd. För att kunna ansöka om bostad måste du först registrera dig som bostadssökande hos Uppsalahem.