Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Luleå

Vår utgångspunkt är att Du som bostadssökande med vår hjälp skall kunna hitta en ledig lägenhet i Luleå. I Luleå finns ett par stora hyresvärdar som du kan ansöka om hyreslägenhet hos. Vi hjälper dig att komma i kontakt med de stora hyresvärdarna i Luleå så att du inte glömmer bort något bolag som du kan ansöka om bostad hos. Vårt mål är att du bland någon av hyresvärdarna nedan skall kunna hitta en hyresrätt i Luleå.

Hyresvärdar i LuleåLulebo - ägs av Luleå kommun
Just nu finns 13 lediga hyreslägenheter i Luleå på hemsidan för Lulebo. För att ansöka om en lägenhet behöver du registrera dig på deras hemsida. Tänk på att anmäla dig i god tid då det är många som söker varje ledig lägenhet.


DN Fastigheter
Intresseanmälan för bostad i Luleå lämnas direkt på deras hemsida. I din ansökan kan du berätta för företaget vilken hyra och storlek på lägenheten du önskar.


Galären
Privat hyresvärd i Luleå med ett antal hyresfastigheter och hyresbostäder. Lediga lägenheter återfinns sökbara på företagets webbsida.


Lina Group - Korttidsboende i väntan på egen lägenhet
Lina Group är en privat hyresvärd/lägenhetshotell som erbjuder korttidsboende i Luleå. Hos Lina Group är det enkelt att få bostad och du kan välja mellan lägenheter med ett till fyra rum och kök.