Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Gävle
Vår ambition är att på bästa sätt hjälpa dig att hitta en ledig lägenhet i Gävle. Vi försöker uppfylla detta mål genom att hjälpa dig att komma i kontakt med så stora och många hyresvärdar i Gävle som möjligt. Den snabbaste vägen till en egen hyreslägenhet i Gävle är nämligen att ta direktkontakt med stadens alla större hyresvärdar och anmäla ditt intresse för bostad.

Bostadsmarknaden för hyresrätter i Gävle domineras helt av fastighetsbolaget Gävlegårdarna som ägs av Gävle stad. Att ställa sig i bostadskö hos dem är ett måste för dig som vill hitta en drömlägenhet i Gävle. Många glömmer dock att finns ett par stora privata hyresvärdar i Gävle som, om du anmäler ditt intresse för bostad även hos dem, drastiskt kan öka din chans för att hitta en egen lägenhet i Gävle.


Boetten
Boetten har ett stort utbud av hyreslägenheter i Gävle. I centrala Gävle har man flera hundra hyresrätter. Intresseanmälan för bostad i Gävle lämnar du direkt på Boettans hemsida.


Fastighetssnabben - För dig i snabbt behov av bostad
Många privata hyresvärdar i Gävle har valt att gemensamt förmedla sina lägenheter via Fastighetssnabben. Enligt våra uppgifter finns det hos Fastighetssnabben just nu 5 lediga lägenheter i Gävle. Skicka in en intresseanmälan för de lägenheter som passar dina önskemål.


Gävlegårdarna
Gävlegårdarna är den största hyresvärden i Gävle och äger nästan 70 % av alla hyresrätter i staden. Bolaget hyr ut nästan ofattbara 15 000 lägenheter i Gävle. För närvarande finns 30 lediga hyreslägenheter som du kan ansöka om direkt på hemsidan.


Senäte
Senäte är en liten privat hyresvärd i Gävle med kring 150 bostäder. Lägenheterna ligger i centrala Gävle. Lägenheterna har tillgång till satellit-TV och höghastighetsinternet. Garageplats kan erhålls mot extra hyreskostnad.