Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Norrköping

Vårt mål är att vara din guide till lediga lägenheter i Norrköping. För att öka din chans till egen bostad i Norrköping bör du vända dig till så många hyresvärdar som möjligt på orten. Ju fler hyresvärdar som vet om att du söker bostad, desto större chans har du för att bli erbjuden hyreslägenhet.

Den största hyresvärden i Norrköping är Hyresbostäder i Norrköping AB med cirka 10 000 hyresrätter. Via oss kan du även komma i kontakt med ytterligare 3 hyresvärdar i Norrköping som erbjuder uthyrning av lägenheter.


Henry Ståhl Fastigheter
Stor privat hyresvärd i Norrköping. Bolaget förvaltar totalt nästan en halv miljon kvadratmeter bostadsyta. Vid vår senaste kontroll på fastighetsbolagets hemsida fanns 6 lediga hyreslägenheter i Norrköping. Via hemsidan kan du även lämna en generell intreseanmälan för bostad i Norrköping.


Hyresbostäder i Norrköping - ägs av Norrköping kommun
Hyresbostäder i Norrköping är den största hyresvärden i staden med 10 000 hyresrätter i det egna beståndet. Om du söker hyresrätt i Norrköping är det ett "måste" att anmäla ditt intresse för lägenhet hos detta fastighetsbolag. Vid vår senaste kontroll fanns 31 lediga hyresbostäder i Norrköping. För att söka lägenhet behöver du först registrera sig på deras hemsida.


Nova Fastighetsförvaltning AB
Fastighetsägare med lägenheter i centrala och östra Norrköping. Totalt 20 000 kvadratmeter bostadsyta. När vi kontrollerade senast fanns 4 lediga hyresrätter i Norrköping på bolagets hemsida.


Östgötaporten
Östgötaporten är en av Norrköpings största privata hyresvärdar med 1899 lägenheter varav 8 just nu är lediga för inflyttning. Östgötaporten har lägenheter i innerstaden och i stadsdelarna Hageby och Marielund.