Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Södertälje

Trots att Södertälje är en stad i närhet till Stockholm är det relativt enkelt att på sikt erhålla en lägenhet i Södertälje för dig som söker bostad. Vi vill hjälpa dig som söker hyreslägenhet i Södertälje genom att informera dig om vilka hyresvärdar i Södertälje som du kan ansöka om bostad hos.

Genom att anmäla ditt bostadsintresse till samtliga 3 hyresvärdar nedan brukar man i snitt kunna få kontrakt på en ledig lägenhet i Södertälje inom 12 månader. Det kan tyckas som en lång tid men då skall man minnas att kötiden i Stockholm några mil bort kan vara flera år lång. Glöm inte att anmäla ditt intresse hos samtliga hyresvärdar då din chans till bostad ökar för varje hyresvärd du står i kö hos.


Lundbergs
Lundbergs är en stor hyresvärd i Södertälje med ett stort antal hyresrätter. På Lundbergs hemsida kan du kontrollera om man förnärvarande har några lediga lägenheter i Södertälje.


Rygrans Fastigheter
Du kan lämna intresseanmälan för hyreslägenhet i Södertälje direkt på Rygrens Fastigheters hemsida. I din ansökan kan du berätta vilken lägenhetsstorlek du söker och vilken hyra du kan acceptera. På hemsidan kan du även kontrollera om bolaget förnärvarande har några lediga hyresrätter i Södertälje.


Telge Bostäder
Telge Bostäder är den största hyresvärden i Södertälje med 12 000 bostäder i Södetälje. Att anmäla sig bostadsintresse till Telge Bostäder är mer eller mindre ett måste om man vill söka hyreslägenhet i Södertälje då bolaget är den största fastighetsägaren på orten. Via oss når du snabbt ansökningsformuläret på Telges hemsida.