Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Göteborg

Via oss kan du komma i kontakt med hyresvärdar och bostadsförmedlingar i Göteborg med just nu 131 lediga lägenheter i Göteborg.

Göteborg anses av många vara Sveriges svåraste bostadsmarknad. Många bostadssökande unga och ensamstående behöver vänta flera år innan de får erbjudande om lägenhetskontrakt i Göteborg. Det är här vi kommer in i bilden. Vår målsättning är att hjälpa alla bostadssökande i Göteborg att förstå hur man på bästa sätt söker bostad i Göteborg.

Vi är övertygade om att ju fler hyresvärdar du tar kontakt med, desto större är chansen att en fastighetsägare faktiskt erbjuder dig en lägenhet. Vi tror att den som aktivt söker bostad i Göteborg har större chans att bli erbjuden hyreslägenhet framför den som bara står registrerad hos en hyresvärd eller bostadsförmedling.

Vår målsättning är att hjälpa Dig hitta lägenhet i Göteborg genom att så noggrant som möjligt informera Dig om alla hyresvärdar i Göteborg som du kan söka lägenhet hos. Vi tror att dina chanser att erhålla förstahandskontrakt på hyreslägenhet i Göteborg ökar när du tar kontakt med fler hyresvärdar.

I Göteborg finns det 2 primära tillvägagångssätt för att söka lägenhet. Det enklaste och mest bekväma är att ställa sig i kö hos Boplats som är stadens allmäna bostadsförmedling. Vad många Göteborgare dock glömmer är att även ta direktkontakt med de hyresvärdar i Göteborg som på egen hand förmedlar sina lediga lägenheter.

Kom ihåg: Ju fler hyresvärdar du tar kontakt med, desto större är chansen att du blir erbjuden hyreslägenhet i Göteborg.

Bostadsförmedlingar och hyresvärdar i Göteborg:BoPlats Göteborg - 106 lediga lägenheter i Göteborg

Göteborgs stora hyresvärdar som Poseidon, Bostadsbolaget och Familjebostäder i Göteborg förmedlar alla sina lediga lägenheter i Göteborg via stadens bostadsförmedling BoPlats Göteborg.
   På BoPlats i Göteborg finns just nu 106 lediga lägenheter i Göteborg. Som bostadssökande kan du välja mellan att söka lediga lägenheter i de områden du helst önskar bo i Göteborg, eller söka utifrån lägenhetsstorlek och/eller månadshyra.Bostaden Göteborg - 40 hyresvärdar i Göteborg

Bostaden Göteborg är den största guiden till alla hyresvärdar i Göteborg. Totalt finns kontaktinformation till hela 40 hyresvärdar i Göteborg. Du som bostadssökande får omfattande information om hos vilka fastighetsägare i Göteborg du kan söka bostad hos.
   Tjänsten är helt fri att använda och innebär ett enormt informationsövertag för dig som söker bostad. Du får enkelt och snabbt information om Göteborgs 40 största hyresvärdar och har därigenom möjlighet att strukturera ditt bostadssökande. Tänk möjligheterna som öppnas upp för Dig som kan ta kontakt med 40 hyresvärdar istället för 1.