Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Jönköping

Vår målsättning är att underlätta ditt bostadssökande. Vårt mål är att hjälpa dig hitta lediga lägenheter i Jönköping. Vi arbetar aktivt för detta genom att insamla information om de största hyresvärdarna i Jönköping och därmed hjälpa dig med information om vilka fastighetsägare du har störst chans att få bostad hos.

Genom att anmäla intresse för bostad hos samtliga hyresvärdar i Jönköping ökar du din chans till att få kontrakt på en egen hyreslägenhet. Vad många som söker bostad inte inser är att de enskilda hyresvärdarna har egna bostadsköer. Det är sålunda endast genom att anmäla intresse för bostad hos samtliuga hyresvärdar som du maximerar din chans till hyreslägenhet i Jönköping.


Bankerydshem
9 km från centrala Jönköping har Bankerydshem drygt 400 hyresrätter. Lediga lägenheter förmedlas utefter ett kösystem. För närvarande är beräknad kötid för en egen hyresrätt över 1 år. Intresseanmälan för bostad registrerar du direkt på webben.


Bygginvest
Privat hyresvärd i Jönköping och en av de största fastighetsägarna på orten. Totalt har bolaget cirka 2500 hyreslägenheter i Jönköping. Du kan lämna en allmän bostadsansökan direkt på Bygginvest hemsida och får då chansen att få förtur till lediga lägenheter.


Gambrinus
Äger och förvaltar 800 hyreslägenheter i Jönköping. De flesta av lägenheterna ligger i centrala Jönköping. Medlemar i HSB har alltid förtur till lägenheter hos Gambrinus. På Gambrinus hemsida kan du läsa dels om hur du blir medlem hos HSB men även om hur du därefter ansöker om lediga lägenheter.


Vätterhem - ägs av Jönköping stad
Vätterhem har över 8 000 hyreslägenheter i Jönköping vilket gör fastighetsbolaget till den största hyresvärden i Jönköping. Vätterhem ägs av Jönköpings stad och är ett allmännyttigt bostadsföretag. För att ansöka om lediga lägenheter i Jönköping behöver du först registrera dig på Vätterhems hemsida och du kan därefter anmäla ditt intresse för de hyresrätter som finns att hyra.


Brandtornet - erbjuder lägenheter, studentbostäder och seniorboenden Brandtornet är en privat hyresvärd som kan erbjuda alla tänkbara lösningar på boende i Jönköping. Bolaget har byggt upp ett omfattande utbud av vanliga hyreslägenhet såväl som studentbostäder och lägenheter anpassade för seniorer. Oavsett om ni är studenter, barnfamilj eller seniorer är ni sålunda välkommna att ansöka om bostad hos Brandtornet.