Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Växjö

Om du letar efter lediga lägenheter i Växjö tror vi att vi kan hjälpa dig. Vår målsättning är att underlätta för bostadssökande i Växjö att hitta egna lägenheter. Vi tror att vi kan åstadkomma detta genom att informera dig om vilka hyresvärdar du har möjlighet att ansöka om bostad hos.

Nedan hittar du 3 privata hyresvärdar i Växjö samt den allmänna bostadskön i Växjö som de kommunala fastighetsbolagen frekvent använder för att förmedla lediga lägenheter. Vi tror att du genom att ansöka båda via privata hyresvärdar och den offentliga bostadskön kan öka din chans att erhålla förstahandskontrakt på hyreslägenhet i Växjö.


BoPlats Växjö
BoPlats Växjö är en gemensam bostadsportal som de kommunala fastighetsbolagen Vidingehem, Hyresbostäder i Växjö och Växjöhem använder för att förmedla lediga lägenheter till bostadssökande. Lägenheter fördelas utefter kötid så det är viktigt att registrera sig i god tid.


Locellus Fastigheter
Locellus är en privat hyresvärd med cirka 500 hyreslägenheter i Växjö. För att anmäla intresse för lägenhet skickar du in en Lägenhetsansökan som du kan ladda ned från Locellus hemsida. Uppkommer det en ledig lägenhet och om du i övrigt passar som hyresgäst finns chans att Locellus i framtiden kontaktar dig.


Hjalmar Petri
Hjalmar Petri AB är en liten hyresvärd i Växjö med strax över 100 hyreslägenheter. Lediga objekt publiceras på deras hemsida, du kan även skicka en allmän intresseanmälan för lägenhet via e-mail.


Edberg Fastigheter
I centrala Växjö förvaltar Edberg Fastigheter ett par bostadsfastigheter med flera lägenheter för uthyrning. Du kan läsa mer om Edbergs bostadsfastigheter och lägenheter direkt på hemsidan.