Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Östersund

I Östersund kan du välja mellan flera hyresvärdar när du söker bostad. Bostadsmarknaden är generellt god i Östersund och chansen att du kommer att bli erbjuden lägenheter är hög om du aktivt söker bostad och håller kontakt med bostadsbolagen i Östersund.


Hyresvärdar i Östersund:


Östersundsbostäder
Största hyresvärden i Östersund med över 5 000 hyreslägenheter. När vi senaste kontrollerade Östersunds hemsida fanns 23 lediga lägenheter i Östersund. Intresseanmälan för lägenhet i Östersund lämnar du direkt på företagets hemsida.


Norells
Privat hyresvärd i Östersund med 65 hyresrätter. På Norells hemsida kan du lämna en ansökan om lägenhet där du kan berätta om vilken storlek på lägenheten du söker. Uppkommer det en ledig lägenhet i framtiden och du passar som hyresgäst kan du bli kontaktad av Norells för erbjudande om bostad.


Jämtporten
Jämtporten är en liten hyresvärd i Östersund. På Jämtportens hemsida kan du lämna intresseanmälan för lägenhet i Östersund. I förekommande fall publicerar även bolaget lediga lägenheter som då kan ansökas direkt över nätet.


Storsjö Förvaltning
Via Storsjö Förvaltning hittar du just nu 10 lediga lägenheter i Östersund. Storsjö erbjuder fastighetsförvaltning åt hyresvärdar i Östersund och ansvarar för uthyrning av lägenheter åt många fastighetsägare på orten.