Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Akelius Fastigheter | Lägenheter Stockholm
Hos Akelius Fastigheter hittar du just nu 28 lediga lägenheter i Storstockholm.

Akelius är en privat hyresvärd och en av Sveriges största fastighetsägare. Akelius har genom åren satsat stort på att förvärva hyreslägenheter i Stockholmsområdet. Idag har bolaget cirka 9 000 lägenheter i Stockholmsområdet. En stor del av dessa hyresrätter ligger i områden med goda kommunikationer in mot centrala Stockholm såsom Täby och Södertälje. Akelius saknar dock egna lägenheter i Stockholm City men har alltså ett stort utbud av hyreslägenheter i förorter till Stockholm.

När vi kontrollerade senast fanns 28 lediga hyreslägenheter i Storstockholm på Akelius hemsida. För att ansöka om dessa registrerar du dig på Akelius hemsida och Du kan därefter skicka in intresseanmälningar på lediga lägenheter som du vill hyra och bo i.

När det gäller Akelius hyreslägenheter i Stockholmsområdet så har du som bostadssökande en möjlighet att gå före andra sökande. Akelius Spar är ett dotterbolag till Akelius som bedriver inlåningsverksamhet. Du som öppnar ett sparkonto hos Akelius Spar får automatiskt förtur till alla lediga lägenheter i Stockholm jämfört andra sökande. Kontot omfattas inte av den statliga insättningsgarantin, däremot så är räntan på kontot högre än hos de flesta andra sparkonton på marknaden. Då kontot inte omfattas av den statliga insättningsgarantin är maxsparbelopp 50 000 kr och för att öppna konto räcker det med en insättning om 100 kronor.

Många som söker bostad i Stockholmsområdet och har svårt att hitta lediga lägenheter hos andra hyresvärdar brukar öppna sparkonton med små sparbelopp hos Akelius för att på så sätt få förtur till Akelius 9 000 hyreslägenheter i Stockholmsområdet, varav just nu 28 av dessa lägenheter ligger ute som lediga på Akelius hemsida.

Hemsida: www.akelius.se


Tillbaka till lägenheter Stockholm