Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lägenheter Västerås

Vi är specialiserade på att hjälpa bostassökande att hitta lediga lägenheter i Västerås. Vårt mål är att Du med vår hjälp skall kunna få ett kontrakt på en hyreslägenhet i Västerås. För att åstadkomma detta har vi samlat information om de stora hyresvärdarna i Västerås som ofta publicerar lediga lägenheter på sin hemsida.

Som alltid gäller följande: Du som söker bostad i Västerås har mycket större chans att bli erbjuden boende i hyresrätt om du är aktiv i ditt bostadssökande och tar kontakt med så många hyresvärdar som möjligt på orten. Genom att kontakta alla hyresvärdar i Västerås ökar du dina chanser att bli erbjuden bostad.


Hyresvärdar i Västerås
Aroseken
Aroseken är en stiftelse som förvaltar 800 hyreslägenheter i Västerås. För att söka bostad i Västerås via Aroseken behöver du först registrera dig på deras hemsida som bostadssökande. Efter att du registrerat dig kan du ansöka om de lediga lägenheter som publiceras på hemsidan.


Bostjärnan
Privat hyresvärd i Västerås med 1 000 hyresrätter. Hyreslägenheterna ligger i områdena Gideonsberg och Aroslund i Västerås som är bra bostadsområden. På Bostjärnans hemsida kan du lämna in en intresseanmälan för lägenhet i Västerås.


Mimer - ägs av Västerås stad
Största hyresvärden i Västerås med 12 000 hyreslägenheter. Denna fastighetsägare ägs av Västerås stad. Alla som vill hyra lägenhet i Västerås gör klokt i att registrera sitt intresse hos Mimer. Just nu finns 15 lediga lägenheter i Västerås på Mimers hemsida. Dessa fördelas utefter kötid hos bolaget så gör som många andra redan gjort: registrera dig som bostadssökande hos Mimer Fastigheter du också.


VS Hus - ägs av Västerås stad
Privatägd hyresvärd i Västerås med ett totalt bestånd om 1 100 hyreslägenheter. Är du intresserad av bostad skickar du in en lägenhetsansökan där du berättar i vilka områden av Västerås som du vill bo i.