Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Einar Mattsson | Lägenheter StockholmHos Einar Mattsson hittar du just nu 3 lediga lägenheter i Stockholm.

Einar Mattsson är en privat hyresvärd i Stockholm med 5 000 hyreslägenheter i Stockholm. Just nu ligger 3 av dessa lägenheter ute på Einar Mattssons hemsida som lediga. För att ansöka till dessa hyresrätter behöver Du registrera dig på Einar Mattssons hemsida. Efter att du registrerat dig får du hemskickat en PIN-kod som du behöver för att logga in på deras hemsida. I inloggat läge kan du lämna intresseanmälan för de lägenheter som är lediga.

För att du skall betraktas vara aktivt bostadssökande hos Einar Mattsson kräver bolaget att du en gång per år loggar in på ditt konto och uppdaterar dina personuppgifter. Glöm därför inte att logga in på deras hemsida minst en gång per år för att inte behöva registrera om dig.

Lediga lägenheter hos Einar Mattsson förmedlas i regel utefter kötid. Du anses stå i kö samtidigt som du registrerar dig på deras hemsida. För att ha chans att få lediga lägenheter hos Einar Mattsson måste du registrera dig i god tid så att du bygger upp en omfattande kötid hos bolaget.

Hemsida: www.einarmattsson.se
Telefon: 08-586 263 00
Besöksadress: Rosenlundsgatan 58, Box 17143, 104 62 StockholmTillbaka till lediga lägenheter Stockholm