Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Lediga lägenheter Borås
För dig som vill hyra lägenhet i Borås har vi samlat 3 hyresvärdar med egna bostadsköer i Borås. Det innebär att du som anmäler dig som bostadssökande hos alla dessa hyresvärdar dramatiskt ökar din chans till bostad i Borås. Totalt hittar du just nu via dessa hyresvärdar hela 24 lediga lägenheter i Borås.

Borås är en idag snabbt växande stad som lockar mycket ungdomar till högskolan och ung arbetskraft till den snabbt framväxande IT-industrin i staden. Söktrycket efter lediga lägenheter är därför stort. Via någon av fastighetsägarna nedan kan du ansökan om bostad och därmed öka din chans på förstahandskontrakt på egen lägenhet.


Bostäder i Borås AB - 16 lediga lägenheter i Borås
Bostäder i Borås AB ägs av Borås Stad och är den största hyresvärden i Borås och ett självklart förstahandsval att vända sig till för dig som söker bostad i Borås. När vi kontrollerade senast hade denna hyresvärd 16 lediga hyresrätter i Borås.


Larssons Fastigheter - 1 ledig lägenhet i Borås
Privat hyresvärd i Borås med ett stort antal hyresbostäder. Lediga lägenheter publiceras direkt på bolagets hemsida och att ansöka om bostad tar bara några minuter.


Weland Fastigheter
Weland Fastigheter är en av de största hyresvärdarna i Borås. I Borås har denna fastighetsägare över 500 hyresrätter. Lägenheterna ligger i stadsdelen Norrmalm med omkring 2 kilometers gångväg till Borås centrum. Lediga lägenheter ansöks direkt online.


Willhem Fastigheter
Willhem Fastigheter är en av de största privata uthyrarna av lägenheter i Borås. Bolaget kan erbjuda lägenheter bland annat i stadsdelarna Bergdalen, Druvefors, Göta, Hedvigsborg, Norrmalm, Trandared, och naturligtvis i centrum. I Borås har Willhem just nu flera lediga lägenheter.


Västerstaden
Västerstaden är en privat hyresvärd som byggt upp ett stort bestånd av hyreslägenheter i västra Sverige. I Borås hade Västerstaden vid vår senaste kontroll 3 lediga lägenheter.