Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Bostaden UmeåBostaden Umeå är den största hyresvärden i Umeå och har just nu 9 lediga lägenheter ute på sin hemsida.

Bostaden Umeå ägs av Umeå kommun och ett allmännyttigt bostadsföretag och den största hyresvärden i Umeå. Denna hyresvärd dominerar totalt hyresmarknaden i Umeå och har hela 15 000 hyreslägenheter i Umeå.

När vi senast kontrollerade på Bostaden Umeås hemsida hade denna hyresvärd 9 lediga lägenheter och 20 lediga studentbostäder. För dig som söker bostad i Umeå är det dock viktigt att komma ihåg att det på lediga lägenheter i centrala Umeå kan finnas över 100 sökande per lägenhet. Bara för att en lägenhet är publicerad som ledig innebär det alltså inte att den inte har några sökande. Kötiden på lägenheter i Umeå kan tvärtom i många fall ligga på över 1 år eller mer. Kötiden för populära lägenheter i centrala Umeå kan i vissa fall sträcka sig upp mot 10 år!

Lägenheter som förmedlas via Bostaden Umeås hemsida förmedlas sålunda utefter de sökandes kötider. Sökande med längst kötid är i regel den som först erbjudes visning och därefter kontrakt på lägenheten. För att börja samla kötid behöver du registrera dig som bostadssökande på deras hemsida.

Hemsida: www.bostaden.umea.seTillbaka till lägenheter Umeå