Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


LerstenenLerstenen är en privat hyresvärd som just nu enligt deras egna hemsida har 9 lediga lägenheter i Umeå.

Lerstenen är en av Norra Sveriges största privata hyresvärdar, i Umeå har denna fastighetsägare hela 1 800 hyreslägenheter. Lerstenen har själva byggt närmare 300 av dessa lägenheter i Umeå och förvärvat resten. Bostäderna Lerstenen bygger försöker man bygga i centrala Umeå.

När man söker lägenhet hos Lerstenen finns det 3 tillvägagångssätt: Du kan antingen ringa eller skicka ett e-mail till Lerstenen och anmäla ditt intresse för bostad i Umeå och höra om det finns några möjligheter för dig. Det är även möjligt att söka lägenheter direkt via Lerstenens hemsida.

Just nu ligger 9 lägenheter publicerade på Lerstenens hemsida som lediga. Du kan där kontrollera när lägenheten blir tillgänglig (vanligen 1-2 månader i framtiden), vilken hyra som gäller, var någonstans i Umeå lägenheten ligger och hur planlösningen ser ut.

Hittar du en lägenhet du gillar kan du direkt på hemsidan skicka in en intresseanmälan för den. Tänk på att många bostadssökande kan anmäla sitt intresse för samma lägenhet varför det inte är säkert att du får erbjudande om visning trots att lägenhet är publicerad som ledig.

Hemsida: www.lerstenen.seTillbaka till lägenheter Umeå