Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Bostad Göteborg - 40 hyresvärdar i Göteborg.Största guiden till att söka bostad i Göteborg. Kontaktuppgifter till Göteborgs 40 största hyresvärdar.

För dig som söker bostad i Göteborg kan det nog i många fall upplevas som en övermäktig känsla att veta vilka hyresvärdar och fastighetsägare man skall kontakta för att ha en chans att bli erbjuden bostad. Många letar i timtal efter hyresvärdar i Göteborg och får efter gediget sökande ihop en lista på 4-5 hyresvärdar på orten som man sedan sporadiskt kanske skickar in en lägenhetsansökan till.

Ovanstående exempel kan nog sägas vara en verklig beskrivning av hur många söker efter lägenhet i Göteborg. Man är inte särskilt informerad om vilka hyresvärdar man kan vända sig till varvid man i slutändan bara tar kontakt med ett fåtal. Vad många inte känner till är att det bara i Göteborg finns ett 40-tal hyresvärdar med ett stort utbud av hyreslägenheter i staden. Tar man inte kontakt med samtliga dessa minskar chansen för att man skall erbjudas lägenhet i Göteborg.

För att underlätta bostadssökandet i Göteborg finns därför Bostaden Göteborg. På Bostaden Göteborg presenteras samtliga av de 40 största hyresvärdarna i Göteborg vilket gör det enkelt för dig som söker lägenhet att direkt få såväl telefonnummer, email som direktlänk till dessa hyresvärdas egna portaler för bostadsförmedling.

På Bostaden Göteborg får du en snabb och överskådlig bild över alla hyresvärdar i Göteborg som du kan söka bostad hos. Att lämna en intreseanmälan för bostad hos varje enskild hyresvärd tar bara några minuter vilket innebär att du på en eftermiddag kan söka bostad hos alla större hyresvärdar i Göteborg.Hemsida: www.bostadengoteborg.se


Tillbaka till lägenheter Göteborg