Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Mimer | Lägenheter i VästeråsVid vår senaste kontroll fanns 15 lediga lägenheter i Västerås hos hyresvärden Mimer.

Fastighetsbolaget Mimer är den största hyresvärden i Västerås med över 12 000 hyreslägenheter i staden. Mimer ägs av Västerås stad och är ett allmännyttigt fastighetsföretag. När folk söker ny bostad i Västerås är det för de flesta naturligt att i förstahand vända sig till Mimer då denna hyresvärd helt dominerar på hyresmarknaden i Västerås.

Vid vårt senaste besök på Mimers hemsida fanns 15 lediga lägenheter i Västerås. För att söka bostad hos Mimmer registrerar du dig på deras hemsida. Tänk på att för varje ledig lägenhet på Mimers hemsida kan det finnas hundratals sökande.

I regel förmedlas lediga lägenheter i Västerås till bostadssökande som har längst kötid hos Mimer. Omständigheter som kan utgöra skäl för att få gå före i kön kan vara om du är nyinflyttad till Västerås för jobb eller om du som befintlig hyresgäst på grund av nytillkommet handikapp behöver en marklägenhet. Om du anser att du har skäl för att bli prioriterad av Mimer kan du enligt information på deras hemsida vända dig till deras kundcenter och ange dessa skäl.

Hemsida: www.mimer.nuTillbaka till lägenheter Västerås