Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


UppsalahemUppsalahem är Uppsalas största hyresvärd med 14000 lägenheter varav 50 lediga lägenheter med tillträde för nya hyresgäster de kommande månaderna.

Om du söker bostad i Uppsala är Uppsalahem den naturliga hyresvärden att vända sig till. Uppsalahem ägs av Uppsala kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag med totalt 14 000 hyreslägenheter i Uppsala. Det gör Uppsalahem till Uppsalas största hyresvärd.

När vi senast besökte denna hyresvärds hemsida hade Uppsalahem hela 50 lediga lägenheter i Uppsala. Lediga lägenheter är lägenheter som blir tillgängliga för nya hyresgäster de kommande månaderna och även nyproducerade lägenheter.

När du söker hyresrätt hos Uppsalahem spelar din kötid hos bolaget en central roll. Sökande med längst kötid är generellt den som först erbjudes visning och kontrakt på hyreslägenheten. För att räknas som bostadssökande behöver du registrera dig på deras hemsida. Tänk på att varje ledig lägenhet kan sökas av hundratals bostadssökande vilket kan göra att kötiden som krävs för att erbjudas visning kan uppgå till flera år. Registrera dig därför som bostadssökande hos Uppsalahem i god tid för att börja samla köpoäng.

Hemsida: www.uppsalahem.seTillbaka till lägenheter Uppsala