Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Tunabyggen | Lägenhet i BorlängeHos hyresvärden Tunabyggen hittar du just nu 33 lediga lägenheter i Borlänge.

Tunabyggen är den största hyresvärden i Borlänge och förvaltar 6 000 hyreslägenheter i staden. Tunabyggen ägs av Borlänge kommun. För dig som söker bostad i Borlänge är Tunabyggen ofta det naturliga valet att vända sig till. På grund av sin storlek har denna fastighetsägare hyresrätter i alla områden av Borlänge och med alla tänkbara lägenhetsstorlekar och även hyror.

När vi senast besökte Tunabyggens hemsida hade denna hyresvärd 33 lediga lägenheter i Borlänge. Lägenheterna förmedlas utefter sökandes kötid hos Tunabyggen. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig på Tunabyggens hemsida. Ju längre du stått i kön, desto större chans att du får erbjudanden på precis just den lägenhet Du vill ha. För att räknas som aktivt bostadssökande måste du logga in på din sida på Tunabyggen minst en gång per år.

För att söka bostad hos Tunabyggen måste du uppfylla vissa villkor: Du måste vara 18 år, du får inte ha en stor betalningsanmärkning och du måste ha en inkomst som kan täcka din hyra.

Hemsida: www.tunabyggen.se
Telefon: 0243 - 733 00
E-post: info@tunabyggen.seTillbaka till lägenheter Borlänge