Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Boplats syd | Lägenheter MalmöJust nu hittar du 50 lediga lägenheter i Malmö via Boplats Syd.
Boplats Syd är Malmö stads allmäna bostadskö och förmedlar hyreslägenheter.

Boplats Syd är en den största förmedlaren av lediga hyreslägenheter i Malmö. Boplats Syd är Malmö stads egna bostadsförmedling. De flesta stora hyresvärdar i Malmö använder sig av Boplats Syd när de skall förmedla sina lediga lägenheter. Stora hyresvärdar i Malmö som MKB, HSB och ytterligare ett dussintal privata hyresvärdar låter förmedla sina hyreslägenheter via Boplats Syd. Just nu finns 50 lediga lägenheter på Boplats Syd.

Lägenheter på Boplats Syd förmedlas utefter den bostadssökandes kötid. Den person med längst kötid, och som i övrigt uppfyller hyresvärdens krav på sina hyresgäster, skall först erbjudas visning på lägenheten. Att stå i bostadskö hos Boplats Syd kostar 300 kronor per år och kan därför under åren bli en ganska stor kostnad då det i snitt tar ett par år innan du kommit först i bostadskön på de lägenheter du söker.

Eftersom Boplats Syd förmedlar merparten av alla lediga lägenheter i Malmö är det dock klokt att betala årsavgiften och ställa sig i kön då de flesta åtråvärda lägenheter i centrala Malmö med god boendestandard förmedlas via just Boplats Syd.

Hemsida: www.boplatssyd.se
Telefon: 040-34 24 50
E-post: info@boplatssyd.seTillbaka till lägenhet i Malmö