Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


HelsingborgshemMed 18 lediga lägenheter och totalt 12 000 hyreslägenheter i Helsingborg är Helsingborgshem den största hyresvärden på orten.

Helsingborshem ähs av Helsingsborgs Stad och är ett allmännyttigt fastighetsbolag. Totalt på orten förvaltar bolaget 12 200 hyresrätter och dominerar därmed fullständigt hyresmarknaden i staden. Du som söker bostad i Helsingborg bör alltid registrera dig på Helsingborgshems hemsida för att öka din chans till lägenhet på orten.

Lediga lägenheter läggs upp på deras hemsida varje vecka. Vid vår senaste kontroll fanns 18 lediga hyreslägenheter på deras hemsida. För att kunna söka bostad behöver du först registrera dig på Helsingborgshems hemsida. Efter att du registrerat dig kan du anmäla intresse på de lägenheter som blir lediga. Du kan även välja att få e-mail skickat till dig varje gång en lägenhet blir ledig så att du aldrig missar nya lägenheter som kommer ut på marknaden.

Du måste logga in hos Helsingborgshems hemsida minst var 6e månad för att räknas som aktivt bostadssökande. Lediga lägenheter förmedlas i regel till den bostadssökande som har längst kötid.

Hemsida: www.helsingborgshem.seTillbaka till hyra lägenhet Helsingborg