Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


HFAB | 9800 hyreslägenheter i HalmstadHFAB är den största hyresvärden i Halmstad och har just nu 33 lediga lägenheter.

Halmstad Fastighet AB (HFAB) ägs av Halmstad stad och är den absolut största hyresvärden i Halmstad med imponerande 9 800 hyresrätter. Alla som söker bostad i Halmstad gör klokt att söka även via HFAB. När vi kontrollerade senast hade HFAB 33 lediga lägenheter i Halmstad som man sökte nya hyresgäster till.

För att kunna ansöka om de lediga lägenheter som ligger ute på HFABs hemsida behöver du registrera dig på deras hemsida. Du kommer då erhålla ett andvändar-ID och en PIN-kod som du behöver för att logga in. Efter att du registrerat dig börjar du erhålla köpoäng. För varje dag Du varit registrerad som bostadssökande hos HFAB får du 1 köpoäng. När du sedan ansöker om bostad jämförs dina köpoäng med de andra sökande.

Lediga lägenheter hos HFAB förmedlas i regel till den sökande som har flest köpoäng. Eftersom många söker bostad via HFAB lönar det sig sålunda att registrera sig som bostadssökande så tidigt som möjligt för att börja bygga upp köpoäng som du behöver när du konkurrerar med andra sökande om lediga lägenheter.

Hemsida: www.hfab.seTillbaka till lägenhet Halmstad