Skip to: Site menu | Main content

Hyreslägenhet hyresvärd


Bostäder i BoråsStörsta hyresvärden i Borås med 7 100 hyreslägenheter varav 16 lägenheter just nu är utlagda som lediga.

Bostäder i Borås ägs av Borås kommun och är den största hyresvärden på orten. Med över 7 000 hyresrätter i Borås dominerar denna fastighetsägare när det kommer till uthyrning av bostäder på orten. Hos denna hyresvärd hittar du lägenheter i alla delar av Borås med storlek från 1 RoK till 6 RoK och varierande hyror. För de flesta bostadssökande är det helt naturligt att vända sig till Bostäder i Borås när man söker bostad då denna hyresvärd är den största förmedlaren av lägenheter i Borås.

Bostäder i Borås är en expanderande hyresvärd och bygger varje år nya hyreslägenheter i Borås. Under 2013 kommer över 100 nya hyresrätter bli inflyttningsbara och i deras projektportfölj ligger planer på att inom de kommande 5 åren bygga upp till 500 nya bostäder.

Om du vill söka bostad i Borås kan du direkt på denna hyresvärds hemsida se alla lediga lägenheter man har i Borås. När vi kontrollerade senast fanns 16 lediga lägenheter i Borås. För varje ledig lägenhet får du information om lägenhetens storlek, planlösning, adress och hyra.

För att lämna en intresseanmälan på en ledig lägenhet behöver du först registrera dig som bostadssökande hos Bostäder i Borås. Sökande erbjudes visning på lediga lägenheter i förhållande till deras kötid. Sökande som stått registrerad hos Bostäder i Borås under flera år har större sannolikhet för att bli erbjuden lediga lägenheter än en sökande som precis registrerat sig hos denna hyresvärd.Hemsida: www.bostader.boras.se


Tillbaka till lägenheter Borås